16. september 2009

F.U.S.K. (Fagforeningen for Utrolige Supermænd og Kvinder)

Nedenstående opfordring dumpede ind hjemme hos os for nogle dage siden og Lea har nu bestemt sig for hvad hun skal lave i sin efterårsferie. Stor cado fra mig til at det igen er lykkedes at få sat liv i de unge mennesker og give dem noget andet end videospil, mobiltelefon etc:

Spejdere søges til at give Superhelte en hjælpende hånd!



F.U.S.K. (Fagforeningen for Utrolige Supermænd og Kvinder) har lavet skrappere begrænsninger på flyve- og hviletid, så vi superhelte kan ikke længere klare opgaven med at redde Verden på egen hånd, når vi kun må flyve 15 min af gangen!


Vi har hørt, at spejdere er hjælpsomme har noget mellem ørerne og er nogle af hverdagens helte, så derfor søger vi: Utroligt modige spejdere til at hjælpe os!

 
Vi sørger for at Du bliver klædt godt på til opgaven som Superhelt, og Du får en uge fyldt med vilde oplevelser, udfordringer, sjov og ansvar.

 
Du kommer til at arbejde i patruljer, hvor I skal planlægge og udføre flere små forløb. Du får tips til at øge motivationen og klare konflikter i din patrulje derhjemme.

 
Har du en superhelt i maven? Så tag på Port Arthur i efterårsferien og giv den gas med dine nye planvenner og alle superheltene!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: