24. maj 2011

Vi håber.... MEGET.....

Planlagte flyvninger onsdag 25. maj forventes gennemført24/05-2011 16:58


Air Greenland forventer, at gennemføre sine planlagte flyvninger onsdag den 25. maj, baseret på de nuværende prognoser. Dette gælder både flyvninger mellem Danmark og Grønland, samt internt i Grønland, dog med enkelte undtagelser.



Passagerer, som har en booking til onsdag den 25. maj, skal derfor blot møde frem, og tjekke ind i henhold til deres rejseplan.



Rejsende, som blev ramt af aflysning mandag og tirsdag, vil blive kontaktet af Air Greenland direkte via sms, e-mail eller telefon omkring nyt rejsetidspunkt.



Passagerer skal derfor ikke rette henvendelse til Air Greenland, men holde sig orienteret via selskabets hjemmeside. Selskabets agentservice kontakter de berørte passagerer i overensstemmelse med den prioritet man er booket. Vi beder om tålmodighed og forståelse for, at det er en ekstraordinær situation, og at det tager tid at kontakte alle.



Selskabet gør opmærksom på, at beslutningen om, at gennemføre flyvninger onsdag den 25. maj er truffet på baggrund af de nuværende prognoser. Det er derfor for tidligt, at sige noget om torsdag og fredag, ligesom der endnu ikke er grundlag for, at træffe beslutning om evt. indlejning af andre fly. Air Greenland vil så snart trafikken igen er normal, sætte alle kræfter ind for, at få fløjet sine passagerer frem til deres bestemmelsessteder hurtigst muligt.



Enkelte afgange vil onsdag være aflyste, det gælder:

• GL 620 Ilulissat-Upernavik-Qaanaq

• GL 621 Qanaaq-Upernavik-Ilulissat



Rejsende som har atlantbookinger t.o.m. fredag den 27. maj kan uanset billettype vælge at få refunderet eller ombooket deres billet, hvis de ikke ønsker at rejse alligevel. Det kan man gøre direkte via hjemmesiden www.airgreenland.dk



Air Greenland vil stadig i henhold til forpligtelserne i EU-forordning nr. 261 sørge for overnatning og forplejning til berørte passagerer rejsende FRA Danmark og Island. Berørte passagerer, der rejser i eller fra Grønland, henvises til deres egne rejseforsikringer.



Der er lukket for indlevering af fragt til onsdag, men Air Greenland medtager fragt og post, der allerede er lagret i København.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: