1. juni 2015

Bacchus i Odense

Vi var 3 gutter som ikke havde set hinanden meget længe. Vi snuppede en middag hos Bacchus i Odense. Nedenstående deres menu.

Menu Rustik - Juni
Løgtærte a la Lyonnaise
Confit af unghanelår | Citroncreme | Dansk spidskål
Marinerede jordbær i vanilje | Rabarbergrød
3 retter – kr. 255,-
Menu du Chef - Juni
Tatar af kalv | Friteret æggeblomme | Friske urter
Stegte kalvebrisler a la Francaise | Braiseret hjertesalat
Stegt havtaskehale | Sauce Viérge
Unghane ballotine | Sauce Champagne
Udvalg af ost | Knækbrød | Sødt
Hindbær | Hvid chokolade | Lakrids | Soft ice

2 retter – kr. 235,-
3 retter – kr. 305,-
4 retter – kr. 405,-
5 retter – kr. 505,-
6 retter – kr. 610,-

Bacchus vinselektion kr. 75,- pr. glas
Fast på kortet hos Restaurant Bacchus
Tournedos Rossini
Oksetournedos | Stegt foie gras | Sauce Perigord | Garniture – kr. 295,-









Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: