Silas var tilmeldt dette og jeg tog direkte fra Kastrup til Sejs-Svejbæk i Jylland.

Der spilles efter DBU Jyllands reglement for 8-mands,
dog kun 5 minutters udvisning ved gult kort. Derudover
har vi i år indført  en særlig regel for at sikre jævnbyrdig-
hed. Den er som følger:

For at gøre kampene så jævnbyrdige som muligt, skal et hold som kommer foran med fire mål, tage målscoreren ud og spille med én mand i undertal. Det fortsætter man med at gøre, for hver gang føringen øges til fem, seks etc. mål. Eksempelvis: Kommer et hold foran med 7-0 har de fire spillere på banen og det andet hold har otte spillere på banen. Ved en reducering, der sættes en spiller ind igen. Målscoreren betragtes ikke som udvist. Han deltager på lige fod med de øvrige reserver, men først komme på banen, r der igen er scoret i kampen.

Har man en godkendt dispensation fra lokalunionen, gælder denne også ved stævnet (kopi medbringes). Yder- ligere dispensation, f. eks. brug af gæstespiller, kan søges hos turneringschefen, som herefter suverænt afgør om denne kan gives.

ter før starttidspunktet.

Dommeren er bemyndiget til at lade kampen starte selv om kun et hold er klar, samt at lade tiden løbe der er indlagt ca. 1 minut til halvleg.