Thomas Pasfall har startet en ny restaurant i Brandts Passage i Odense.
Istedet for at tage til Munkebo Kro smuttede vi forbi for at se hvordan det var det nye sted.
Det er et dejligt sted, som ikke er specielt stort.
Det er primært råvarer fra Fyn som benyttes efter hvad jeg ved.
Frisk smør på sten
Marineret fynske asparges med rogn & salater
Helleflynder stegt i malt brød med vild brøndkarse & smørpisket sky.
Råbuk fra Nordfyn med grønne asparges & morkel sauce
"Skøn rabarber trifli på vores måde med lækkert knas & fed creme" kalder de denne ret
Og hvad kan der så siges om besøget:
Mums!
Prisen er meget mindre end det gamle Munkebo Kro.
Hvor en middag kunne tage mange timer, er det mere noget som tager 2 timer.
Jeg tror at det nok er det de satser på.
Et besøg værd. Vi kommer i hvertfald igen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar