11. maj 2014

Carry Wurst

      Lukas havde aldrig smagt en Carry Wurst, så imens han fik fat i nogle Pommes Frites blev nedenstående ordnet:
  • Du skal bruge

    • 1 stk løg
    • 1 spsk olie
    • 1 spsk karry
    • 1 tsk paprika
    • 1 dåse flåede hakkede tomater
    • 1 dl vand
    • 2 del ketchup
    • lidt honning 
    • Gode pølser.

Sådan gør du

  1. Hak løget og svits i olie i en gryde.
  2. Svits karry med løget.
  3. Kom paprika, tomater og vand heri og lad det simre i 10 minutter.
  4. Kom ketchup heri.
  5. Smag din ketchup til med lidt honning.
  6. Steg pølserne og skær dem ud i mundrette stykker (ikke helt igennem).
  7. Server med en god portion ketchup og et drys karry.

Mums :-)

1 kommentar:

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: