|
Fasanbrysterne steges rosa på panden i 25 g brunt smør.
Hanbrysterne i ca 2 min på hver side, hunbrysterne i ca 1 ½ min på hver side.
Lægges på et skærebræt med lidt stanniol over. Trækker i ca 2 min.
Sovs: Panden koges af med portvin og piskefløde til saucen har en passende konsistent. Farv evt med lidt kulør. Honningen smeltes i en gryde. Tilsættes 50 g smør. Valnødderne og druer kommes i og det hele simre 2-3 min. Brysterne skæres eventuelt i tynde skiver på skrå og anrettes med tilbehøret. |
Hvorfor nu dette her ? Dette er en samling af oplevelser, tanker ud i natten, tanker fra mine ture i Grønland med mere. Kort sagt: en masse sludder til eftertiden.
19. februar 2016
Fasanbryster
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Sikke en sommer. Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG:
-
Vi elsker at se én af de gamle danske film. Valget gik en aften på: Flådens Friske Fyre . Frit ud fra filmen har jeg forsøgt at lave nog...
-
Jeg må nok sige at jeg er blevet fan af "Live fra Bremen". Da de lavede deres sommerafslutning, var Rasmus Botoft deres gæst. Je...
-
Et pust fra min ungdom. I midten af 80'erne arbejdede jeg sammen med nogle gutter omkring mobil diskotek samt live-lyd. Georgs Bureau bl...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar