Her er en ret som jeg fundet på i Grønland.
Menuen hedder:
Kammuslinger ala Stegel!
Følgende skal bruges:
1 stor post kammuslinger (helst med rogn efter min smag)
Citronsaft
Findus – Siciliansk tomatsalat (købes som frostvare)
1 pose Pastaskruer
Fløde 2 * 1/5L (det er langtidsholdbar som blev brugt.
Frisk fløde er MEGET dyrt i Grønland)
Salt/Peber
1 dl hvidvin – ikke for tør.
Jeg brugte VIÑA ESMERALDA, TORRES CATALUNYA.
Fremgangsmåde:
Findus tages direkte fra frost og optøes i en skål i mikroovnen. Skal være helt varmt.
Pastaskruerne laves efter hvad "posen" siger den skal. Typisk 12 minutter.
Kammuslinger renses for evt tarm og kommes i en gryde sammen med en stor klat smør, hvidvinen og citronsaften.
Det hele varmes i ca 5 minutter.
Tilsæt fløden og hold det hele varmt.
Når pastaen er færdig kommes den i gryden sammen med findus blandingen.
Det hele røres forsigtigt rundt og serveres med hvdvin samt lidt godt brød.
Er hurtig at lave og smager super godt...
Der er mere "grønt" i blandingen, men det ses desværre ikke her.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar