11. september 2015

Budapest - Den anden dag - 2. del

le.
Vi er på vej til Fôvám-torvet, hvor den store Foodhall er.  Netop i Foodhall’en er der i stueplan en bunke kød- og grøntsagsforretninger suppleret med et hav af øvrige specialforretninger. På førstesalen findes en masse ungarske souvenirstader og en række (meget) små lokale spisesteder.  






Pølser som ligner en diller samt en fårehoved på en stav med... Tjah,...






Rav









Ungarn er måske bedst kendt for sin ‘tunge’ mad med kød, sovs, paprika og melnudler. Men Ungarn er bestemt også andet, og vi fik nogle gode – både lette og lidt tungere – madoplevelser, der var suppleret med rigtig gode ungarnske vine.



Tartar



Her er der mad til mere end os fire.


Damerne tjekker kort, så vi er klar til imorgen tidlig.

Teltbyen med Migranterne 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Turen til Nuuk

 Via en overnatning på Bella Sky går turen atter mod Grønland. Dengang først til Nuuk og derefter videre til Qaqortoq i Sydgrønland. ...