Denne salat er Bulgariens mest traditionelle ret. Den smager pragtfuldt med de solmodne tomater.
Ingredienser: (ca. 4 portioner)
4-8 tomater, helst stilktomater så de smager af noget...
1-2 skrællede agurker
1 grøn peber (grøn chili) (kan udelades)
eller lidt røde syltede pebre (kan udelades)
2 spiseskefulde frisk hakket persille
2 spiseskefulde hakket løg eller forårsløg (kan udelades)
250 gr feta ost
salt, eddike og olie
Tilberedning:
Skær tomater og skrællede agurker i små stykker, helst firkantede. Bland med løg, persille og peberfrugt, en smule eddike og olie, efter smag. Portionsanrettes. Riv fetaosten hen over. Pynt med 2-3 sorte oliven og en lille dusk grønt. Blev brugt som forret til stort set alle retter vi fik i Bulgarien.
Hvorfor nu dette her ? Dette er en samling af oplevelser, tanker ud i natten, tanker fra mine ture i Grønland med mere. Kort sagt: en masse sludder til eftertiden.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Sikke en sommer. Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG:
-
Vi elsker at se én af de gamle danske film. Valget gik en aften på: Flådens Friske Fyre . Frit ud fra filmen har jeg forsøgt at lave nog...
-
Jeg må nok sige at jeg er blevet fan af "Live fra Bremen". Da de lavede deres sommerafslutning, var Rasmus Botoft deres gæst. Je...
-
Et pust fra min ungdom. I midten af 80'erne arbejdede jeg sammen med nogle gutter omkring mobil diskotek samt live-lyd. Georgs Bureau bl...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar