Når man nu har fået indkøbt 15 æg og "kun" er én person på rejse, hvad kan de så bruges til ?
Gammeldags æggekage er svaret.....
Følgende skal bruges:
200 gram bryst flæsk i skiver (Bacon kan også bruges)
9 Æg
2 tsk. Maizena majsstivelse
1.5 dl. Sødmælk
1 tsk. Salt
Peber
3 Tomater
2 spsk. Purløg, frisk
Steg flæsket sprød på en tør pande. Læg det til afdrypning på et stykke fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Pisk æggene sammen. Udrør maizena i mælken og tilsæt det æggene sammen med salt og peber. Pisk det let sammen. Varm en pande med lidt olie og hæld æggemassen på panden. Steg æggekagen ved lav varme, indtil æggemassen er stivnet. Løft af og til op i æggemassen med en paletkniv af træ.
Skær tomaterne i både og fordel dem over æggekagen sammen med den sprødstegt flæsk og klippet purløg.
Server æggekagen med rugbrød, sennep samt øl/snaps.
NB: Jeg havde til 2 dage i denne her portion.
Hvorfor nu dette her ? Dette er en samling af oplevelser, tanker ud i natten, tanker fra mine ture i Grønland med mere. Kort sagt: en masse sludder til eftertiden.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Sikke en sommer. Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG:
-
Vi elsker at se én af de gamle danske film. Valget gik en aften på: Flådens Friske Fyre . Frit ud fra filmen har jeg forsøgt at lave nog...
-
Jeg må nok sige at jeg er blevet fan af "Live fra Bremen". Da de lavede deres sommerafslutning, var Rasmus Botoft deres gæst. Je...
-
Et pust fra min ungdom. I midten af 80'erne arbejdede jeg sammen med nogle gutter omkring mobil diskotek samt live-lyd. Georgs Bureau bl...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar