1. november 2010

Aftenens menu: Gammeldags æggekage

Når man nu har fået indkøbt 15 æg og "kun" er én person på rejse, hvad kan de så bruges til ?

Gammeldags æggekage er svaret.....

Følgende skal bruges:

200 gram bryst flæsk i skiver (Bacon kan også bruges)

9 Æg

2 tsk. Maizena majsstivelse

1.5 dl. Sødmælk

1 tsk. Salt

Peber

3 Tomater

2 spsk. Purløg, frisk


Steg flæsket sprød på en tør pande. Læg det til afdrypning på et stykke fedtsugende papir eller køkkenrulle.

Pisk æggene sammen. Udrør maizena i mælken og tilsæt det æggene sammen med salt og peber. Pisk det let sammen. Varm en pande med lidt olie og hæld æggemassen på panden. Steg æggekagen ved lav varme, indtil æggemassen er stivnet. Løft af og til op i æggemassen med en paletkniv af træ.

Skær tomaterne i både og fordel dem over æggekagen sammen med den sprødstegt flæsk og klippet purløg.

Server æggekagen med rugbrød, sennep samt øl/snaps.

NB: Jeg havde til 2 dage i denne her portion.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: