Jeg var i Pisiffik og de havde lige en "klump" havkat.
1.3 kilo stykke, så jeg fik lyst til at prøve med nedenstående:
Du skal bruge:
Havkat
2 forårsløg
2 gulerødder
bladselleri
1 rød peberfrugt
bouillon
fløde
bacon
Sådan gør du:
Baconskiverne ristes sprøde og afdryppes.
Havkatten brunes i baconfedtet og lægges i et smurt
ildfastfad og krydres med salt/peber.
Rist det "grønne" i en gryde og tilsæt bouillon.
Giv det et kort opkog og smag til med salt/peber.
Reducer sovsen med fløden tilsat, i de 20
minutter havkatten skal i ovnen ved 200 grader.
Vi spiste ris til.
1.3 kilo havkat stykke købt for 53,38 i Pisiffik. Fås billigere på "brættet"
Tør ikke tænke på prisen i DK.
Så er jeg godt igang
Bruning
Det færdige produkt.
Det er dog en "herre" portion som her er vist
Ingen kommentarer:
Send en kommentar