30. marts 2013

Lammekølle og Lea's Latte

Ingen påske uden lammekød. Lea mente at hun ville forsøge sig med at lave den perfekte Latte:




Græsk Lammekølle 



1500
g.
lammekølle
3
fed
hvidløg
0.75
dl.
citronsaft
1
dl.
olie
1.5
dl.
hønsebouillon
0.25
tsk.
kanel
Salt
peber
2
tsk.
oregano
7
store kartofler


Lav små lommer i lammekøllen og stik hvidløgsfed heri. Læg kødet i en gennemvædet stegeso eller som vist ovenstående. Hæld citronsaft, olie og bouillon over. Drys kødet med kanel, salt, peber og oregano.

Sæt lammekøllen i en 200 grader C. alm. ovn i 45 minutter.

Imens skrælles kartoflerne og de vendes i stegeskyen og der skrues ned til 180 grader. Fortsæt stegningen i endnu 1½ time.

Lad stegen trække i 10 minutter inden den skæres ud og serveres med kartoflerne og grøn salat.

http://cluster.chart.dk/reghit.asp?website_id=42974&secID=8799384.176002562&ref=http%3A//www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php%3Fid%3D32640

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: