Ingen påske uden lammekød. Lea mente at hun ville forsøge sig med at lave den perfekte Latte:
Græsk Lammekølle
|
1500
|
g.
|
lammekølle
|
3
|
fed
|
hvidløg
|
0.75
|
dl.
|
citronsaft
|
1
|
dl.
|
olie
|
1.5
|
dl.
|
hønsebouillon
|
0.25
|
tsk.
|
kanel
|
Salt
|
||
peber
|
||
2
|
tsk.
|
oregano
|
7
|
store kartofler
|
|
|
Lav små
lommer i lammekøllen og stik hvidløgsfed heri. Læg kødet i en gennemvædet
stegeso eller som vist ovenstående. Hæld citronsaft, olie og bouillon over. Drys kødet med kanel, salt,
peber og oregano.
Sæt lammekøllen i en 200 grader C. alm. ovn i 45 minutter. Imens skrælles kartoflerne og de vendes i stegeskyen og der skrues ned til 180 grader. Fortsæt stegningen i endnu 1½ time. Lad stegen trække i 10 minutter inden den skæres ud og serveres med kartoflerne og grøn salat. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar