31. december 2013

Nytårsaften 2013

Så er der lidt krudt klart.
NB: Der var noget under bordbomberne da de blev tændt!

Vi havde fået maden fra Otterup Bowling Center. Tina rettede maden an via den dejlige beskrivelse som fulgte med maden.
FORRET:
POCHERET TORSK
med senneps mayo, pure på syltede rødbeder,
bacon og rødbedspire
RIMMET KAMMUSLING
med agurk, kapers, frisèsalat og kørvel
MELLEMRET:
GRAVET  DYREKØLLE
med rugbrøds crunch og rosenkålssalat
RØGET LAM
med pocheret vagtelæg, peberrod og brøndkarse

Den flotte unge mand
HOVEDRET:
BRAISERET UNGKVÆG
med sprød persillerod, gulerod og kejserhatte samt glace
KALVEFILLET
med bagt selleri og grøn blomkål
stegte petit kartofler A part

Husk at spise brød til.
Jeg havde fået en 100 års portvin i fødselsdagsgave. Mums
DESSERT:
PARFAIT
med vanilje, bagt marcipan og chokolade
samt hindbær coulis, krystalliseret chokolade og bær
HVID CHOKOLADESKAL
fyldt  med chokolade  mousse
og toppet med sprød hindbær

Alt dette mad for 349,- pr kuvert.

Så er klokken 24!  Ungerne er igang (med briller på alle sammen)

Godt nytår. Vi ses i 2014








Efter at vi havde besøgt nogle naboer i ca én time gik jeg hjem igen.
Men se lige her:
Der var gået ild i dette batteri efter ca én times tid. Godt den stod på dér.
NB.: Den var IKKE købt ved T. Hansen.
De blev ved til klokken 4....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: