Efter den vellykkede koncert med De Nattergale gik vi over til Oluf Bagersgård for at spise en lille smule.
En Kir som velkomstdrink. Der er fyldt godt op på bordet og de blev brugt allesammen.
Cremet jordskokkesuppe med ristet kammusling, syrlig & sprøde jordskokker
Cremet jordskokkesuppe med ristet kammusling, syrlig & sprøde jordskokker
(Nu med den varme suppe i)
Bagt torsk med æble, timian, bacon & beurre blanc
Dampet rødtunge med spinat, porre, perleløg & citrongræsglace
Vores vinmenu
2012 Deidesheimer Kieselberg, Bassermann Jordan, Pfalz, Tyskland
2011 Herringbone, Sauvignon Blanc, New zealand
2010 Julienas, Josepf Drouhin, Beaujolais
2011 Chardonnay Arboleda wines ,Chile
2011 Crozes-Hermitage, Delas Freres, Rhone
2011 Nobless, Domaine des Sablonnettes Coteaux du Layon
2003 Colheita Port, Hutcheson
Røget vildt med valnøddesalat & druesaft
Rosastegt andebryst med variatio af skorzonerrod, persille & sauce mystique
Udvalg af danske oste med hjemmesylt & oliven
Kirsebærmazarin med mandeltuille, kirsebærcoulis & yoghurtiscreme
Og hvad skal man så mene om den nye besætning:
Maden fejler intet. Serveringen skal være bedre til at tale højt når der er præsentation af retterne.
De skal være hurtigere til at tjekke om der kan fjernes glas samt om der er vand nok.
Det var det hele for nu. Pris er OK i forhold til hvad man får.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar