14. december 2013

Oluf Bagersgård har fået ny besætning

Efter den vellykkede koncert med De Nattergale gik vi over til Oluf Bagersgård for at spise en lille smule.

 En Kir som velkomstdrink. Der er fyldt godt op på bordet og de blev brugt allesammen.
Cremet jordskokkesuppe med ristet kammusling, syrlig & sprøde jordskokker

 Cremet jordskokkesuppe med ristet kammusling, syrlig & sprøde jordskokker
(Nu med den varme suppe i)

Bagt torsk med æble, timian, bacon & beurre blanc

Dampet rødtunge med spinat, porre, perleløg & citrongræsglace


Vores vinmenu

2012 Deidesheimer Kieselberg, Bassermann Jordan, Pfalz, Tyskland

2011 Herringbone, Sauvignon Blanc, New zealand

2010 Julienas, Josepf Drouhin, Beaujolais

2011 Chardonnay Arboleda wines ,Chile

2011 Crozes-Hermitage, Delas Freres, Rhone

2011 Nobless, Domaine des Sablonnettes  Coteaux du Layon

2003 Colheita Port, Hutcheson  
 Røget vildt med valnøddesalat & druesaft
 Rosastegt andebryst med variatio af skorzonerrod, persille & sauce mystique
 Udvalg af danske oste med hjemmesylt & oliven


Kirsebærmazarin med mandeltuille, kirsebærcoulis & yoghurtiscreme

Og hvad skal man så mene om den nye besætning:
Maden fejler intet. Serveringen skal være bedre til at tale højt når der er præsentation af retterne.
De skal være hurtigere til at tjekke om der kan fjernes glas samt om der er vand nok.
Det var det hele for nu.  Pris er OK i  forhold til hvad man får.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: