Det er nu 5. år, at jeg har stået for en vinsmagning for Ulrik Bieler
ved Otterup Bowlingcenter og Kjær & Sommerfeldt, der har fremvist
de nye vine for Otterup Rotary Klub.
Jo flere der er med til et sådan arrangement, jo bedre,
så jeg havde forslået af Lions også deltog.
Vi var 40 som satte os til bords klokken 18:00 og sikke en aften.
Ulrik havde tryllet i køkkenet og Malene fra Kjær & Sommerfeldt
er med sine kun 28 år en utrolig kompetent person til
at fortælle om vinene og ikke mindst historie
omkring vineområderne m.m.
Vi blev oplyse omkring prop kontra skruelåg kontra
Bag-In-Box vine samt ikke mindst "rejsesyge":
Hvis en vin har været ude på en rejse samt når en Bag-In-Box vin
bliver stillet i sin eventuelle holder, så bør der gå mindst
7 dage inden vinen åbnes og drikkes. Den har behov for "hvile".
En lille starter:
Canapeer med: Tunsalat, Crosisio pølse på toast,
Oliven m/hvidløg, Páte creme samt Spansk kartoffel omelet
Vin: Raimat Cava Brut
Forret: Indbagt Pangasius Cream m/urte tapanade
Vin: Alsace - Hugel & Files -Riesling
Mellemret: Salt røget vild andebryst m/rå syltet bær på salat
Vin: La Playa, Pinot Noir
Hovedret: Rosa stegt kalve ryg på æble/løg kompot
m/pastinak kartoffel cream samt Timian glace.
Vin:
Red Diamond, Cabernet Sauvignon, Washington
Dessert:
Ostebord m/drue & frugt, brød m.m.
Vin:
Otima 20 års Portvin
Det ligner en slagmark efter en sådan middag :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar