6. april 2014

Koteletter i fad

Koteletter i fad med cocktailpølser og champignon

Ca. Tidsforbrug
Forberedelsestid: 25
Tilberedningstid: 30
Ingredienser 4 pers.
4 stk. Svinekotelet 
200 g Friske champignon
2 stk. Løg
2 fed Hvidløg
200 g Cocktailpølser
200 g Bacon i tern
2 ds. Hakket tomater 
2 dl. Fløde 9 % 
2 tsk. Paprika 
2 tsk. salt 
4 knsp. Sort peber
300 g Basmati ris

Fremgangsmåde
Brun koteletterne på begge sider, og krydr med salt og peber. Skyl champignonerne, og skær dem i skiver. Pil løgene, og skær dem i ringe. Skær hvidløg i små tern. Flæk pølserne på langs.

Læg koteletterne i et ildfast fad.

Tænd ovnen på 180º C varmluft
Svits baconen på en pande, og hæld fedtet fra. Kom løg, hvidløg, champignoner og cocktailpølser ved, og svits yderligere 5 minutter. Tilsæt hakket tomater og fløde, og varm op. Smag til med paprika, salt og peber.

Hæld saucen i fadet, og bag det i ovnen i ca. 30. min.

Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Serverer koteletterne med ris til.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: