27. juli 2012

Besøg hos Spejdernes Lejre 2012

Spejdernes Lejr 2012 var en spejderlejr, der afvikledes i fra den 21. til den 29. juli 2012, ved Idrætscenter Vest i Holstebro. Det var samtidig den første danske spejderlejr, som samlede alle de internationalt anerkendte danske spejderkorps. Medlemmer fra andre foreninger og forbund var også velkomne – her iblandt FDF.
Med 37.334 deltagende spejdere blev det den største spejderlejr, der nogensinde er blevet afholdt på dansk jord. Lejren strakte sig over 240 hektar. Spejdernes Lejr 2012 afholdtes i et samarbejde mellem de fem internationalt anerkendte danske spejderkorps: Dansk Spejderkorps Sydslesvig, Danske Baptisters Spejderkorps, De grønne pigespejdere, Det Danske Spejderkorps og KFUM-Spejderne i Danmark. Når der tales om anerkendte korps, betyder det, at korps enten er medlem af enten drengespejdernes eller pigespejderne verdensorganisationer, WOSM, hhv. WAGGGS.
Der deltog op mod 4.000 internationale deltagere fra op til 60 forskellige lande.


På Spejdernes Lejr har vi et tredelt tema: Vi møder hinanden, vi forandrer verden, jeg udvikler mig.
Det kan virke ret overordnet, men vi mener faktisk noget meget konkret med vores temaer, som vi håber kan være med til at sætte fokus på den måde, vi laver frivilligt arbejde på. 


Der var trådløst internet til alle

Deres vartegn


Spejdersports butik

Storebælts broen




Rundetårn
Velkommen indenfor

Med P billetten til bilen kunne man få udleveret vand.
Det var i pap.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: