6. december 2014

Tina mente vi skulle have Skipperlabskovs

Skipperlabskovs 


  • 500 g oksekød i tern (tykkam, bryst eller bov)
  • 12 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 10 sorte peberkorn eller 1/4 tsk stødt peber
  • 2 laurbærblade
  • 4 store zittauerløg
  • 1 12 kg kartofler

Tilbehør

  • 1 dl hakket purløg
  • 400 g syltede rødbeder
  • 240 g rugbrød
Gå kødet efter og fjern sener og fedt, hvis der er noget. Kom kød og vand i en gryde med salt, peber og laurbærblade. Kog kødet ved svag varme i ca. 1 time. Skræl løg og kartofler. Hak løgene og skær kartoflerne i tern. Tilsæt løg og kartofler til kødet, når kødet har kogt i ca. 1 time og kog det hele endnu ½ time. Tilsæt evt. lidt mere vand så kartoflerne er dækkede. Smag evt. til med salt og peber. Anret skipperlabskovsen i en skål eller fad og drys med hakket purløg.


Så er kartofler m.m. lige kommet i

Tina mente at vi skulle bruge persille istedet for purløg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: