Skipperlabskovs
- 500 g oksekød i tern (tykkam, bryst eller bov)
- 1⁄2 liter vand
- 1 spsk groft salt
- 10 sorte peberkorn eller 1/4 tsk stødt peber
- 2 laurbærblade
- 4 store zittauerløg
- 1 1⁄2 kg kartofler
Tilbehør
- 1 dl hakket purløg
- 400 g syltede rødbeder
- 240 g rugbrød
Gå kødet efter og fjern sener og fedt, hvis der er noget. Kom kød og vand i en gryde med salt, peber og laurbærblade. Kog kødet ved svag varme i ca. 1 time. Skræl løg og kartofler. Hak løgene og skær kartoflerne i tern. Tilsæt løg og kartofler til kødet, når kødet har kogt i ca. 1 time og kog det hele endnu ½ time. Tilsæt evt. lidt mere vand så kartoflerne er dækkede. Smag evt. til med salt og peber. Anret skipperlabskovsen i en skål eller fad og drys med hakket purløg.
Så er kartofler m.m. lige kommet i
Tina mente at vi skulle bruge persille istedet for purløg
Ingen kommentarer:
Send en kommentar