Det var lykkes mig at få Jens Jørgen Therkelsen, som er
Øl ambassadør for Skagen Bryghus, til at komme og holde
foredrag omkring brygningen af øl samt hvordan man har fået
omdannet det gamle el-værk til et top-tunet bryggeri.
Ulrik fra Bieler's Gourmet havde tryllet og nedenstående
menu blev fortærret samt at der blev prøve smagt
5 forskelllige øl typer.
Forret: Krone af mulde, gravet i Drachmann Øl
m/urteskum samt øl perler (skawskum).
Mellemret: Friteret fasanconfit m/sprød æble
samt rabarber glace.
Marineret i Skawskum
Hovedret: Ossobuko braseret i Pale-Ale m/Smørristet østershatte
og marksvampe og urtemos + kraftig fløde sky
Dessert: Porter marineret Danablu blåskimmel m/friteret Rocula,
sprød croaton samt råsyltede bær i Jamaica Rom.
Jens Jørgen fortæller om deres første type øl
Et bredt udsnit af deres udvalg.
De små glas indeholder de forskellige "ting" som
indgår i brygningen.
Steder hvor det hele sker..
Jeg kan varmt anbefale af få Jens Jørgen til at fortælle.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar