25. oktober 2011

Copenhagen 56° N


"Copen*hagen er en ny øl fra Carlsberg, der skiller sig ud. Fordi den er så forfriskende. Nærmest perlende. Har du ikke smagt den endnu, kan du se frem til en overraskende og anderledes friskhed: Det rene, det naturlige og det kølige i et møde med den skandinaviske minimalisme, når den er smukkest. Mange siger, at det er befriende, at der endelig er en øl, der er veldesignet, smager godt og ser godt ud i bybilledet. Det gør den til det indlysende valg på café, bar og på klub. Til mad og til tørst. Til livet i byen."

Ovennævnte er hvad Carlsberg selv siger om denne øl, Copenhagen 56° N .
 Dette er Carlsbergs bud på en øl til den moderne forbruger (primært kvinder i alderen 30-45 år).
Det er en international øl. Designet i Købehavn og brygget i Litauen (hvorfor vides ikke)

Copenhagen ligner hyldeblomstdrik i farven. Meget lys og klar og få små kulsyrebobler. Hældt forsigtigt op er der store og mange kulsyrebobler.

Frisk og hvidvinsagtig duft, lidt syrlig i det. Der er ikke humle i denne øl, der er humlearoma. Øllet er brygget på ris og hvede, hvilket gør både duft og smag meget lettere i det.

Smag:
Første indtryk: flad og kedelig smag. Som en for tynd og doven øl. Der er syre nok i smagen, så som en tøse-øl til mad kan den måske være et nyt alternativ til cider og hvidvin. Konen smagte den og faldt bestemt ikke for den. Det er i hvertfald en øl som jeg ikke aktivt vil købe igen.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: