20. maj 2012

En opskrift på Cuvettesteg

Der var lige en Cuvettesteg i fryseren og her er en opskrift på hvordan du kan tilvirke den.

En steg på ca 1.3 kilo
groft salt
peber
Rodfrugter.

Rids stegen i fedtet og gnid den med salt og peber.
Læg den i et ovnfast fad. Tilsæt lidt væde.
Kom rodfrugterne ved.
Sæt den i ovenen ved 250 grader i 10 minutter.
Dæmp varmen til 150 grader og lad den stege videre til ca 55 - 60 grader på et
stegetermometer (ca 45 minutter). Så er den rød.
Giv den evt 5 min ekstra hvis den er for rød.

Lad stegen hvile tildækket i 20 minutter og skær den i tynde skiver
på tværs af kødtrådene.

Vi tog flütes samt nye kartofler til.


Klar til at komme i ovnen


Det færdige resultat


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: