Kravene
til den nye drik blev udspecificeret:
'Den skal
være ny. Det skal være en dram. Og den skal være blød, men alligevel en
bitter'.Efter tre års eksperimenter havde Asmund og hans medarbejdere udviklet den bitter, vi kender som Gammel Dansk i dag.
Efter at
have indsamlet bitteropskrifter fra hele landet og eksperimenter med hundredvis
af urter og krydderier endte de op med kombinationen af de 29 ingredienser, der
den dag i dag udgør Gammel Dansk.
Gammel
Dansk er med 50 år på bagen fortsat landets mest populære bitterSe mere omkring produktet med DVD'en:
En lille én
"En lille én” er en perlerække af underholdende historier om alt fra snapseproduktion til drikkeviser.Gennem unikke dokumentariske filmklip fra de sidste 100 år kan man nyde den danske snapsekultur eller se historier om snapsebyen Aalborg, spritfabrikken i Roskilde, følge kartoflen, til den ender i flasken og grine sammen med Dirch og Storm P. i de skønne gamle reklamer.
Alt fortælles gennem enestående optagelser fra historiske arkiver og krydres med erindringer fra medarbejdere, gæster og nydere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar