5 stk laks optøet eller en frisk fanget som vist nederst :-)
1 citron
1 hel potte dild (til at komme "ind" i fisken)
3 dl cremefraiche 18%
3 finthakket persille
1 spsk basilikum
1 spsk timian
salt og peber
Drys fisken med salt og peber og læg den i et smurt fad. Rør cremefraiche sammen med krydderurter og smag til med salt og peber. Fordel dressingen over laksen. Kom dild samt citronskiver i fisken. Sættes i ovnen ved 225 grader. 15 minutter ved stykker, forvent 35 min mindst ved en hel laks. Servers med citronbåde og små kogte kartofler.
Vi tog båndpasta med en dild/timian sovs til istedet...
Der var ikke lige nogle gode kartofler at få den dag.
Skællaksen på 5 kilo i renset stand til 50 kroner.
Det er en 1/2 liters sodavand som ligger ved siden....
Fisken før den kom i ovnen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar