7. december 2009

En lækker forret til en hyggelig aften

Jeg har en passion for kammuslinger og her følger en forret
som bare er lækker. Problemet med den er, at den sagtens kan blive
 til en hovedret, så pas på med at øse for meget op :-)





Mindst 10 stk kammuslinger (helst med rogn, hvis du kan få det).
1 skalotteløg som snittes fint
1 gul peberfrugt som snittes i strimler
1 rød peberfrugt som snittes i strimler
2 dl. tør hvidvin
rigtig smør
rigtig fløde
friske koriander eller frisk origano
salt/peber
frisk hvidløg efter behag.


Varm lidt smør på panden og rist kammuslingerne i 3 - 4 minutter.
Krydre med salt/peber og tag dem af panden.

Sauter løg og peberfrugt i ca. 3 minutter og tilsæt hvidvinen samt fløden.
Reducerer til 1/4 del og tilsæt det kolde smør samt korianderne/origano og hæld saucen over kammuslingerne.

Serveres med godt hvidt brød eller eventuelt kogte ris.

Find en ny flaske hvidvin (kold), fordi den slat som var tilbage i flasken er allerede drukket.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 Sikke en sommer.  Jeg er igang med rydde op i en masse billeder, så der kommer snart mere på min BLOG: